A VitaMist® spray-nek az egész világon egyedülállóan sikerült forradalmasítania a módot, ahogyan a vitaminokat szervezetünkbe juttatjuk. Becslések szerint a népesség 50%-a szed valamilyen vitamint tabletta formájában. A tabletták azonban közel sem jelentenek tökéletes megoldást.

Előfordulhat, hogy ezek a tabletták fel sem oldódnak, mire elérik a vékonybél azon szakaszát, ahol a felszívódás megtörténik, vagyis a vitamin nem jut el a sejtekhez. Vagy ha fel is oldódnak, lehet, hogy nem értintkeznek elegendő ideig a vékonybél falával, ami szintén megakadályozza a teljes felszívódást. Felmerülhet ezen kívül az is, hogy egyfajta "rivalizálás" alakul ki a felszívó területeken a felszívódás mechanizmusának köszönhetően. Vas tabletta szedése például cink elégtelenséget okozhat, hisz azok a területek, ahol a vas felszívódása történik, nem képesek egyidőben a cinket is fogadni.

A fenti felszívódási problémákon túl a legnagyobb problémát a kötőanyagok jelentik, melyek segítségével az összetevők tabletta formát öltenek. Mindezeken kívül a tabletták is okozhatnak egyfajta jojó-effektust, mely akkor jelentkezik, ha a tablettából felszívódott mennyiség több, mint amit a sejtek fel tudnak használni. Ilyenkor több van a szervezetben, mint amire szüksége van. Mivel azonban tárolni nem tudja, hamarosan kiürül. Mire a sejtek készen állnak újabb tápanyagok felvételére, azok már nincsenek ott, vagyis a szervezet igénye nem teljesül, hiába fogyasztott megfelelő mennyiséget.

Mindezekre a problémákra végre megoldást jelentenek a VitaMist® spraytermékek, melyek a szájnyálkahártyán keresztül juttatják a vitaminokat közvetlenül a vérbe. Ezzel a világszabadalommal védett módszerrel a legtisztább tápanyagok vizes oldatban jutnak el a tubus szórófejéhez.

Csak fújjon a sprayből a szájába, és a megfelelő tápanyagok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert. Vagyis a spray lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramban a sejtekig.

A Physicans' Desk Reference (PDR = Amerikai orvosi kézikönyv) a recept nélkül kapható gyógyhatású készítmények és táplálékkiegészítők közül a legjobbnak ezt az egyedülálló felszívódási módszert találta arra, hogy biztosítsuk a szervezet igénye szerinti szükséges vitaminokat és tápanyagokat. A szájban történő felszívódás hatékonysága, valamint használatának kényelme tökéletes kombinációja található a VitaMist® táplálékkiegészítő spraykben, melyek egész nap biztosítják a tápanyagok utánpótlását és fenntartják ezek kombinációját a vérben.

A VitaMist® táplálékkiegészítő család használata közben nem kell aggódnia a mesterséges adalékok miatt. Jojó-effektus a felszívódásban? A vitaminspray ezt is kizárja. Két fújásnyi adag naponta négy alkalommal már biztosítja a szervezet számára az egészséges vitamin és tápanyagellátást.

A közelmúltban a legfőbb gondot a táplálékkiegészítők bevitele során azok íze okozta. Épp ezért az az ötlet, hogy a vitamint közvetlenül a szájba fújjuk be, nem tűnt valami vonzónak. A megoldást egy apró trükk jelentette, a tápanyagok ízesítése a hatékonyság csökkentése nélkül. Több éves alapos fejlesztési munka eredményeként a Mayor Labs úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy minden egyes VitaMist® és SlenderMist® sprayt természetes, finom gyümölcslével ízesített. Ez frissítő ízt hagy a szájban, mialatt a tápanyagok gyorsan dolgozni kezdenek a szervezetben.

Mindannyian szeretnénk jobban kinézni, finomabb, selymesebb bőrre, erősebb körmökre vágyunk, és arra, hogy több energiánk legyen egész nap. Mindezek eléréséhez a megfelelő táplálékbevitel az első lépés.

A megfelelő táplálékbevitel azt jelenti, hogy szervezete optimális mennyiségű vitaminhoz, ásványi anyaghoz, aminosavakhoz és gyógynövényekhez jut. Amennyiben ezen anyagok mellé egészséges életmód is járul, elérheti azt a sugárzó egészséget, természetesen szép külsőt és vitalitást, amelyre mindig is vágyott. A VitaMist® és a SlenderMist® formulákat azzal a céllal fejlesztették ki, hogy jó közérzetét megsokszorozzák, kezdve a külsejétől egészen addig, ahogyan érzi magát. Ezek a termékek a legtisztább tápanyagokat, a sejteket védő antioxidánsokat és olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, melyekre szervezetének nap mint nap szüksége van. A tápanyagok e kombinációja segíti az öregedés jeleinek késleltetését és az energiaszint emelését.

Miért érdemes a VitaMist® sprayvitaminokat választani?

A spray tápanyagok annyira egyedülállóak, hogy szabadalom védi őket.
A fenti állításokat nem értékelte kormányzati szerv. A termékek használata nem jelenti a betegségek diagnosztizálását, megelőzését vagy kezelését.

Néhány termék forgalmazása nem engedélyezett minden országban.
Vegye fel a kapcsolatot a "The Health Connection" hivatalos képviseletével!
E-mail: vitaminspray@vitaminspray.hu

[x]